access_time Ochtend

Escape game: Beat The Matrix

Bij deze escape-game gaat er geen deur achter je dicht. Je kunt er dus altijd uit de kamers stappen. Een van de begeleiders zal altijd in de gang staan om jullie op te vangen als het nodig is.

Je bukt en probeert de laserstralen te ontwijken. Je teammaatje is wat behendiger en weet ook de lichtknoppen uit te drukken. Dat scoort lekker! Deze kamer van escape game Beat The Matrix is net wat makkelijker dan die vorige. Daarin moest er een pittige puzzelopdracht opgelost worden. Die ga je straks nog een keer overdoen, om een hogere score te halen. Gelukkig is daar ruimte voor in deze escape game.
Beat the Matrix is spannende indoor escape-game met 10 kamers, waarbij je in elke kamer een ander spel speelt.
De uitdaging is zoveel mogelijk punten te scoren in die 10 kamers. Extra spannend wordt het wanneer je probeert om ook de code van de Matrix te kraken!access_time Middag

Bosspel: het geheim van de oude herberg

Ontrafel het geheim van de oude Herberg en ga op zoek naar de verdwenen schatkist.

Tijdens de 2 uur in het bos, moeten jullie een tiental opdrachten uitvoeren om er achter komen waar de schatkist zich bevindt. Je intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen wordt stevig op de proef gesteld. Zo moet je onderweg o.a. kaartlezen, speuren, puzzelen en rekenen! De schatkist én het geheim van de oude Herberg vinden lukt alleen als je de code weet te kraken. Doe je mee?