Uw donaties zijn enorm waardevol voor Stichting OPA. Met uw donaties kunnen wij b.v. meer kinderen opvangen, een grotere variatie aan activiteiten voor de kinderen organiseren, meer begeleiders aantrekken, een eigen locatie huren enz.
Wij willen u bij voorbaat hartelijk bedanken voor uw donatie en u laten weten dat elke cent ten goede komt van de kinderen die bij Stichting OPA komen spelen.

Vul het onderstaande formulier in om een donatie te geven. Indien u een anonieme donatie wil geven is dit mogelijk door niet uw naam en achternaam in te vullen. Uw e-mail adres is wel nodig zodat wij onze bank bijzonderheden aan u kunnen mailen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw donatie namens alle begeleiders en het bestuur van Stichting OPA.