meivakantie

Alles uitklappen

maandag 29 april (vol)

Schermclinic door Surtout

Schermen is een hele oude sport. In het oude Griekenland waren al schermscholen. Gelukkig is het nu een veilige sport, maar wel heel erg leuk. Proberen om de ander te raken met je floret ( zo heet het wapen dat je gebruikt). Het ziet er echt een beetje uit alsof je uit de middeleeuwen komt en een tegenstander uitdaagt tot een duel.

Ochtend

Graffitty Workshop

Lekker aan de slag met spuitbussen. Je eigen kunstwerk maken en mee naar huis nemen... hoe gaaf is dat. 

Middag


dinsdag 30 april (3 beschikbaar)

Boogschieten bij Buitensport Zwolle

Pijl op de boog zetten, richten op het doel, loslaten....Raak! Als jij ook wel eens wil voelen hoe het is om een soort Robin Hood te zijn, is het nu je kans. De hele ochtend boogschieten op een echte baan.

Ochtend

Voetbalclinic bij Skills in Zwolle

Voetballen bij een echte voetbalschool... Wie vindt dat niet leuk.  Truukjes leren, nieuwe spelletjes... op die manier wordt je steeds beter in voetballen.

Middag


woensdag 1 mei (vol)

Geen programma

Helaas is door omstandigheden besloten om de woensdag geen programma aan te bieden. We zullen tijdens de zomervakantie Dinoland inplannen als activiteit.


donderdag 2 mei (vol)

Bounz Apeldoorn

Lekker springen en kunstjes doen. Of hou je meer van spelletjes... Met een bal een wedstrijd doen terwijl je alle kanten op kunt springen. Hoe leuk is dat!

Ochtend

Paardrijden bij Manege Voorst

Helpen het paard te borstelen, zadelen, en er natuurlijk op te rijden. Bij manege Voorst zijn ze heel goed in jou begeleiden hoe je dat allemaal moet doen.

Middag


vrijdag 3 mei (vol)

Zwemmen bij de Beemd in Lochem

De Beemd heeft een superlange glijbaan van 35 meter en een stroomversnelling. Zo kom je nog sneller in de draaikolk terecht. Verder kun je gebruik maken van de massagestraal, de whirlpool, de waterpaddenstoel en de waterval. En natuurlijk kun je met je vrienden de hele dag leuke dingen samen doen....Wie van jullie kan b.v het verst onderwater zwemmen, of het langst zijn adem inhouden!

Hele dag